AKL:n uusien ilta

Kes, 29 Mar 2017 18:00 - 22:00 +0200

"Sota on rikos ihmiskuntaa vastaan. Siksi olen päättänyt olla tukematta minkäänlaista sotaa ja kamppailla sotien kaikkien syiden poistamiseksi.”

AKL on aseistakieltäytyjien etujärjestö ja nuorten rauhanjärjestö, jonka toiminta pohjautuu yllä olevaan sodanvastustajien julistukseen. Tule tutustumaan liiton toimintaan ja tyyppeihin keskiviikkona 29.11. Rauhanaseman (Veturitori 3) saunatuvalle kello 18-22.

AKL:n toiminta on monipuolista ja siihen on helppo tulla mukaan, oli kyse sitten mielenosoituksen tai punkkikeikan järjestämisestä, aseistakieltäytymisasioiden vaikuttamistyöstä tai Ruokaa ei aseita -toiminnasta.

Tule sellaisena kuin olet, joukossamme ei suvaita minkäänlaista syrjintää. Toiminnan esittelyn ja keskustelun ohella tarjolla on vegaanista ruokaa ja juomaa, sekä saunomismahdollisuus.

Rauhanaseman saunatupa on esteellinen tila, johon pääsee pyörätuolilla jyrkän liuskan takia ainoastaan saattajan kanssa. Tilassa ei ole vessaa, johon mahtuisi pyörätuolin kanssa ja myös sauna on esteellinen. Jos tarvitset apua tilaan saapumisessa soita 0406686713.